Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g88g70kcal16.6g0g0.9g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g50g175kcal1g1.5g18g0g
Emmental juustoraaste, lidl43g156kcal12.3g0g11.9g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g1143kcal61.8g6g96.6g0g
Valittu annoskoko230g571kcal30.9g3g48.3g0g
Annoskoko puolitettuna115g286kcal15.5g1.5g24.2g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213