Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g131g32kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Broilerisuikaleet56g69kcal12g0g2.3g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g362kcal28.4g13.2g20.4g7.2g
Valittu annoskoko232g181kcal14.2g6.6g10.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna116g91kcal7.1g3.3g5.1g1.8g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993