Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 188g415kcal32.8g0g31.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g19g24kcal0.8g1g1.9g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g917kcal70.2g3.6g69.8g0.6g
Valittu annoskoko234g459kcal35.1g1.8g34.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna117g229kcal17.6g0.9g17.5g0.2g
Arvot/100g100g196kcal15g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039