Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 686g191kcal8.2g27.9g1.4g14.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g343g326kcal68.6g0g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1144g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 25g77kcal2.4g3.4g5.9g0.4g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Voi 23g166kcal0.3g0.1g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g1580kcal162g73.8g57g33.4g
Valittu annoskoko2336g790kcal81g36.9g28.5g16.7g
Annoskoko puolitettuna1168g395kcal40.5g18.5g14.3g8.4g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834