Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kikherne (Gogreen), annos 100g65g68kcal5.2g9.1g1.3g6.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g104g37kcal1g7.1g0.5g1.5g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g300kcal14g39g9.6g18.4g
Valittu annoskoko238g150kcal7g19.5g4.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna119g75kcal3.5g9.8g2.4g4.6g
Arvot/100g100g63kcal2.9g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167