Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti 83g19kcal0.5g2.9g0.2g1.2g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g86kcal2g9g3.6g3g
Valittu annoskoko239g43kcal1g4.5g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna119g22kcal0.5g2.3g0.9g0.8g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781