Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g94g28kcal0.9g5.6g0.2g0g
Katkarapu, rainbow38g38kcal8.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g160kcal20g12.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko240g80kcal10g6.4g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna120g40kcal5g3.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444