Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g14g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikaleet5.9g7.2kcal1.2g0g0.2g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g38kcal2.8g1.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko24g19kcal1.4g0.7g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.7g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g78kcal5.8g2.9g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993