Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 20g43kcal3.4g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g96kcal7.2g0.4g7.2g0g
Valittu annoskoko24g48kcal3.6g0.2g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.8g0.1g1.8g0g
Arvot/100g100g196kcal14.8g0.8g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039