Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maapähkinä 3.1g18kcal0.8g0.4g1.3g0.5g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g66kcal2g4g4.4g1.8g
Valittu annoskoko24g33kcal1g2g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.5g1g1.1g0.5g
Arvot/100g100g136kcal4.1g8.2g9g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474