Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 18g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g3.5g14kcal1g0.1g1.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g61kcal2.6g1.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko25g31kcal1.3g0.9g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.7g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.7g9.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542