Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g3.1g7.4kcal0.4g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g25kcal1g2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g13kcal0.5g1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2g4g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070