Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima33g125kcal9.6g0g9.6g0g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)66g172kcal6.4g31.7g2.2g4g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)87g88kcal17.4g2.3g0.9g0.3g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)24g41kcal1.7g0.7g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g867kcal70.8g72.2g32.8g9.8g
Valittu annoskoko240g433kcal35.4g36.1g16.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna120g217kcal17.7g18.1g8.2g2.5g
Arvot/100g100g181kcal14.8g15g6.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959