Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1115g1472kcal146.1g3.3g92.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g660g2680kcal0g660.1g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g186g651kcal24.2g126.4g4.5g0g
Perunajauhot,rainbow378g1225kcal0.4g306.3g0.4g5.3g
Leivontamargariini Euroshopper45g323kcal0.4g0.4g35.9g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g12757kcal343.8g2205.2g266.8g10.8g
Valittu annoskoko2400g6379kcal171.9g1102.6g133.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna1200g3189kcal86g551.3g66.7g2.7g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746