Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 1200g3590kcal274.2g0g280g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g800g440kcal16g52g20g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g8740kcal591.6g139.2g656g0g
Valittu annoskoko2400g4370kcal295.8g69.6g328g0g
Annoskoko puolitettuna1200g2185kcal147.9g34.8g164g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071