Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton1813g2593kcal217.6g0g181.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl302g1028kcal6g9.1g105.8g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g30g221kcal0g0g24.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g272g1632kcal57.1g18g146.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g10947kcal561.4g54.2g916.4g0g
Valittu annoskoko2448g5473kcal280.7g27.1g458.2g0g
Annoskoko puolitettuna1224g2737kcal140.4g13.6g229.1g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703