Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Maapähkinä 31g178kcal8g4.1g13.4g4.9g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g9g84kcal0g0g9.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g665kcal21g35.4g46.4g16.8g
Valittu annoskoko245g332kcal10.5g17.7g23.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna123g166kcal5.3g8.9g11.6g4.2g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.2g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474