Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g146kcal16.7g0g8.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 19g43kcal3g0.1g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Pasta, Pirkka Gnocchi38g135kcal4.5g28.2g0.4g1.3g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g680kcal49.4g63.2g25.4g5.4g
Valittu annoskoko250g340kcal24.7g31.6g12.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna125g170kcal12.4g15.8g6.4g1.4g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.7g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519