Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 13g37kcal2.9g0g2.9g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g8.3g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g91kcal6.4g1.4g6.8g0g
Valittu annoskoko25g46kcal3.2g0.7g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.6g0.4g1.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.8g2.8g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071