Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka20g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3g27kcal0g0g3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g60kcal0.4g0.6g6g0.4g
Valittu annoskoko25g30kcal0.2g0.3g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal0.1g0.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g120kcal0.8g1.2g12g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706