Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima3.4g13kcal1g0g1g0g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)6.9g18kcal0.7g3.3g0.2g0.4g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)9g9kcal1.8g0.2g0.1g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)2.5g4.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g91kcal7.4g7.4g3.4g1g
Valittu annoskoko25g45kcal3.7g3.7g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.9g1.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g181kcal14.8g14.8g6.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959