Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g10g7.7kcal1.8g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g5.5g19kcal0.1g0.2g2g0g
Emmental juustoraaste, lidl4.6g17kcal1.3g0g1.3g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g125kcal6.6g0.8g10.6g0g
Valittu annoskoko25g63kcal3.3g0.4g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g31kcal1.7g0.2g2.7g0g
Arvot/100g100g248kcal13.1g1.6g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213