Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.1kcal0.8g0.5g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.6g10kcal0.3g0.1g0.9g0g
Voi 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g68kcal4.4g1.2g5g0g
Valittu annoskoko25g34kcal2.2g0.6g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.1g0.3g1.3g0g
Arvot/100g100g136kcal8.7g2.4g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255752