Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g8.2g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.6g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g53kcal2.4g0.6g4.6g0g
Valittu annoskoko26g27kcal1.2g0.3g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.6g0.2g1.2g0g
Arvot/100g100g104kcal4.7g1.2g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102