Allergisen lihamureke

Lisää kaurahiutaleet ja reiluviipale veteen, anna turvota 10 minuuttia.

Lisää raastettu sipuli, mausteet, ja jauheliha.

Paista 150-175 asteessa noin tunti.

Sopii ainakin maito- soija-ja muna-allergiselle.

Mausteita voi lisätä oman maun mukaan mitä pystyy käyttämään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Nina81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.7g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Reilu Pehmopalat kaura (1 kpl)0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g75kcal7g3g3.6g0.4g
Valittu annoskoko26g38kcal3.5g1.5g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.8g0.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g146kcal13.6g5.8g7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118715