Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka5.9g2.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g32kcal3.6g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko26g16kcal1.8g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.9g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.2g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690