Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 125g374kcal28.6g0g29.2g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g83g46kcal1.7g5.4g2.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl42g35kcal0.6g1.8g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g910kcal61.8g14.4g68.4g0g
Valittu annoskoko250g455kcal30.9g7.2g34.2g0g
Annoskoko puolitettuna125g228kcal15.5g3.6g17.1g0g
Arvot/100g100g182kcal12.4g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071