Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g15g3.8kcal0.1g1.3g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g598kcal4.8g7.8g60.8g4.6g
Valittu annoskoko250g299kcal2.4g3.9g30.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna125g150kcal1.2g2g15.2g1.2g
Arvot/100g100g120kcal1g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706