Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä1524g5640kcal91.5g472.6g381.1g15.2g
Valio maustettu rahka, vanilja610g976kcal44.5g97.6g42.7g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g366g545kcal2.6g130.6g0g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14322kcal277.2g1401.6g847.6g37.8g
Valittu annoskoko2500g7161kcal138.6g700.8g423.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3581kcal69.3g350.4g211.9g9.5g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640