Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g957g258kcal12.4g45.9g1.9g16.3g
Sipuli (kuorittu)957g258kcal12.4g45.9g1.9g16.3g
Maapähkinä 319g1812kcal81.6g42.1g137.1g50.4g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g96g861kcal0g0g95.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)96g19kcal0g6.2g0g0g
Hunaja 45g148kcal0.2g36.1g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 13g36kcal1.3g5.4g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6784kcal215.8g363.2g473.8g172.6g
Valittu annoskoko2500g3392kcal107.9g181.6g236.9g86.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1696kcal54g90.8g118.5g43.2g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474