Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl328g1115kcal45.9g183.6g22g36.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl820g2869kcal114.8g524.6g25.4g45.1g
Juusto Oltermanni 17%410g889kcal123g0g69.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen820g271kcal27g40.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g82g738kcal0g0g82g0g
Leivinjauhe 41g72kcal2.1g15.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11906kcal625.6g1527.8g398.2g162.8g
Valittu annoskoko2500g5953kcal312.8g763.9g199.1g81.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2977kcal156.4g382g99.6g40.7g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374