Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 735g204kcal8.7g29.8g1.5g15.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g367g349kcal73.5g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1224g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 27g82kcal2.6g3.6g6.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1691kcal173.4g78.8g61g35.8g
Valittu annoskoko2500g846kcal86.7g39.4g30.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna1250g423kcal43.4g19.7g15.3g9g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834