Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1136g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g796g1352kcal159.1g0g79.5g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka568g199kcal15.9g26.7g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3102kcal350g53.4g170.4g0g
Valittu annoskoko2500g1551kcal175g26.7g85.2g0g
Annoskoko puolitettuna1250g776kcal87.5g13.4g42.6g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690