Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g1230g2152kcal233.6g0g135.2g1.2g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1230g2090kcal94.7g63.9g159.8g34.4g
Sitruunamehu, laimentamaton41g8.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8501kcal656.8g129.2g590g71.2g
Valittu annoskoko2500g4250kcal328.4g64.6g295g35.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2125kcal164.2g32.3g147.5g17.8g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395