Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g951g761kcal180.7g0g9.5g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g544g1902kcal10.9g16.3g195.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl462g1700kcal134g0g129.3g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g544g1848kcal10.9g16.3g190.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12422kcal673g65.2g1049.4g0g
Valittu annoskoko2500g6211kcal336.5g32.6g524.7g0g
Annoskoko puolitettuna1250g3106kcal168.3g16.3g262.4g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213