Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 504g148kcal4.7g22.7g2g9.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Kikherne (Gogreen), annos 100g682g716kcal54.6g95.5g13.6g68.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1097g384kcal11g74.6g5.5g15.4g
Rypsiöljy 30g262kcal0g0g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3160kcal148.6g409g102.4g193g
Valittu annoskoko2500g1580kcal74.3g204.5g51.2g96.5g
Annoskoko puolitettuna1250g790kcal37.2g102.3g25.6g48.3g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167