Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1527g2595kcal290.1g0g152.7g0g
Kananmuna kuoreton 210g300kcal26.2g0.6g21.5g0g
Sipuli 763g231kcal9.5g36.6g1.5g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6252kcal651.6g74.4g351.4g26g
Valittu annoskoko2500g3126kcal325.8g37.2g175.7g13g
Annoskoko puolitettuna1250g1563kcal162.9g18.6g87.9g6.5g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176