Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow1330g465kcal13.3g91.8g6.6g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli266g426kcal21.3g10.6g34.6g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g106g277kcal9.8g46.8g3.1g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 798g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2335kcal88.8g298.4g88.6g13.4g
Valittu annoskoko2500g1168kcal44.4g149.2g44.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna1250g584kcal22.2g74.6g22.2g3.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514