Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 1250g3739kcal285.6g0g291.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g833g458kcal16.7g54.2g20.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl417g354kcal5.8g18.3g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9104kcal616.2g145g683.2g0g
Valittu annoskoko2500g4552kcal308.1g72.5g341.6g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2276kcal154.1g36.3g170.8g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071