Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2008g4447kcal351.4g0g341.4g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g201g259kcal8.4g10.2g20.1g0g
Kananmuna, keitetty 110g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9824kcal751.8g38.4g746.4g6.2g
Valittu annoskoko2500g4912kcal375.9g19.2g373.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2456kcal188g9.6g186.6g1.6g
Arvot/100g100g197kcal15g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039