Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti93g467kcal23.3g31.1g26.9g26.5g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g69g38kcal4.1g2.1g1.4g69.1g
Vesi1868g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g280g924kcal30.8g176.5g7.8g33.6g
Auringonkukansiemen 187g1109kcal43g23.5g92.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5077kcal202.4g466.4g257g280.8g
Valittu annoskoko2500g2538kcal101.2g233.2g128.5g140.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1269kcal50.6g116.6g64.3g70.2g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502