Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g804g137kcal15.3g16.9g1.6g0g
Vesi893g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g357g1214kcal7.1g10.7g125g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g446g1250kcal84.8g0g98.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5202kcal214.4g55.2g449.6g0g
Valittu annoskoko2500g2601kcal107.2g27.6g224.8g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1301kcal53.6g13.8g112.4g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102