Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1709g576kcal11.8g94g1.7g23.9g
Sokeri 363g1474kcal0g362.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 427g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4100kcal23.6g913.8g3.4g47.8g
Valittu annoskoko2500g2050kcal11.8g456.9g1.7g23.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1025kcal5.9g228.5g0.9g12g
Arvot/100g100g82kcal0.5g18.3g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061