Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2002g220kcal22g22g4g20g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g300g2703kcal0g0g300.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g150g38kcal0.6g13g0.1g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5977kcal47.4g77.6g609.4g45.4g
Valittu annoskoko2500g2988kcal23.7g38.8g304.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1494kcal11.9g19.4g152.4g11.4g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706