Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi979g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi43g121kcal3.9g3g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g979g294kcal9.8g58.7g2g0g
Katkarapu, rainbow392g392kcal90.1g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1670kcal210.4g133.8g31.2g3.6g
Valittu annoskoko2500g835kcal105.2g66.9g15.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna1250g418kcal52.6g33.5g7.8g0.9g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444