Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria752g1729kcal142.9g0g127.8g0g
Rainbow perunasipulisekoitus780g507kcal12.5g117g0.8g10.9g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g470g193kcal6.6g38.1g1.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%470g399kcal4.7g21.1g32.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g16kcal0.8g3g0.1g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5689kcal335g358.4g326g21.8g
Valittu annoskoko2500g2844kcal167.5g179.2g163g10.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1422kcal83.8g89.6g81.5g5.5g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625