Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow1336g468kcal13.4g92.2g6.7g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli267g428kcal21.4g10.7g34.7g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g107g278kcal9.8g47g3.1g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 802g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5024g2346kcal89.2g299.8g89g13.4g
Valittu annoskoko2512g1173kcal44.6g149.9g44.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna1256g587kcal22.3g75g22.3g3.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514