Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 511g150kcal4.8g23g2g9.7g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kikherne (Gogreen), annos 100g691g725kcal55.3g96.7g13.8g69.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1111g389kcal11.1g75.6g5.6g15.6g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g3200kcal150.4g414.2g103.6g195.4g
Valittu annoskoko2532g1600kcal75.2g207.1g51.8g97.7g
Annoskoko puolitettuna1266g800kcal37.6g103.6g25.9g48.9g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167