Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 75g21kcal0.9g3g0.2g1.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g38g36kcal7.5g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g173kcal17.8g8g6.2g3.6g
Valittu annoskoko255g86kcal8.9g4g3.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna128g43kcal4.5g2g1.6g0.9g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834