Suppilovahvero-sipulikeitto

Kuullota sipulit kullankeltaisiksi hitaasti margariinissä.

Lisää sienet loppuvaiheessa.

Lisää liemikuutio, vesi, balsamico ja mausteiksi mustapippuri, (suola).

Anna kiehua tunti, tarkasta maku.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200g60kcal2g8g0.6g0g
Oivariini, 60 (100g)60g330kcal0.6g0.6g36g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami60g21kcal0g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 20g61kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5108g1406kcal32g105.2g86g28.4g
Valittu annoskoko2554g703kcal16g52.6g43g14.2g
Annoskoko puolitettuna1277g352kcal8g26.3g21.5g7.1g
Arvot/100g100g28kcal0.6g2.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50240